Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta NATIVUS 60647451

Jméno a příjmení  |  NATIVUS 60647451

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  Písecká 264
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Jihočeský
Okres  |  České Budějovice

Telefon  |  777333311
Www  |  www.sibyla.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Řešíte problém? Volejte poradnu

Cena: 300 ,-Kč | 16. 03. 2015
Nabídka
Dobrý den, říkají mi Vědma Danica. Jsem kartářka, věštkyně a zároveň doktorka psychologie a sociologie. Osud mi dal vzácný dar empatie, intuice, předvídání budoucnosti. Celý svůj profesní život se věnuji práci s lidmi. Pomohu i vám. Poradím s láskou, manželstvím, rozvodem, prací, financemi, zdravím, dětmi. Zavolejte mi na 906 500 500 a zadejte kód 12. Cena hovoru je 50 Kč / min. Nebo mi pošlete SMS ve tvaru SIBYLA text vaší otázky na číslo 903 55 60. Cena SMS je 60 Kč.

V okolí dědiny Žítková, v kopcích Bílých Karpat, žily odedávna ženy obdařené výjimečnými schopnostmi. Uměly léčit, pomáhat s trápením, viděly do budoucnosti. Já jsem prokazatelně z rodu těchto žítkovských bohyň. Moje prapředkyně k nim patřila.

Věštecké nadání jsem ještě podpořila studiem Filosofické fakulty University Komenského v Bratislavě, obor psychologie a sociologie. Spojila jsem odborné vzdělání s tajemným světem. Tato kombinace je nejlepší. Pomáhám vědeckým přístupem i esoterickými naukami. Vaše vědma Danica....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Řešíte problém? Volejte poradnu Detail inzerátu ...

Sibyla - tarot, karty, horoskopy

Cena: 300 ,-Kč | 04. 05. 2014
Nabídka
Řešíte problém? Láska? Peníze? Zdraví? Práce? Děti? Bydlení? Stres? Pomůžu vám. Jmenuji se Kateřina Marie a jsem astroložka. Působím v poradně Sibyla. Podívejte se na webové stránky. Společně poznáme vaší přítomnost, objevíme možnosti, najdeme cestu k vaší lepší budoucnosti.

Nedůvěřujete podobným inzerátům, jako je tento? Pak vězte, že jsem skutečná osoba, bydlím v Praze. Esoterickému poradenství se věnuji mnoho let. Stránky Sibyla jsme spolu s nejlepšími kolegyněmi a kolegy založili právě proto, abychom mohli naše služby nabízet kvalitně, podle odborných zásad a etického kodexu.

Sibyla je poradenský web nové generace. Kromě tradičního věštění zde naleznete i psycholožky, terapeutky, lektorky osobního rozvoje, kouče atd. A cena nemusí být vysoká. Na zodpovězení otázky může stačit i několik minut. Svojí práci bereme zodpovědně jako pomáhající profesi. Záleží nám na vaší důvěře....
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský Zvýhodnit >> Sibyla - tarot, karty, horoskopy Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace