Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Li Li

Jméno a příjmení  |  Li Li

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  Grafická
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Hlavní město Praha
Okres  |  Praha 5

Telefon  |  +420776610652
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

AFRICKÁ DÍVKA PRSA 4 EROTICKÉ MASÁŽ

Cena: dohodou | 06. 01. 2017
Nabídka
PROFESIONÁLNÍ masáž celého těla spojená se erotickou masáží (masáž penisu, příp. prostaty). Masíruje černá dívka z Afriky 31/167/61, prsa 4, s masérským diplomem a praxí 7 let v hotelovém SPA.

100% UVOLNĚNÍ A USPOKOJENÍ! Zážitek totální relaxace v masérně, která má diskrétní vchod přímo z ulice. Před masáží možný pro erotické naladění i STRIPTÝZ a LAP DANCE (tanec na klíně).

LUXUSNÍ MASÁŽE: Sportovní a Relaxační od 1500/1h včetně happyendu (masáž penisu až do konce). V CENĚ MASÁŽ V EROTICKÉM PRÁDLE. Masáž nahoře bez nebo nahá za malý příplatek. Zakončit masáž je možné ručně, chodidly (footjob) nebo celým tělem (body to body).

Luxusní tantra masáž afrodiziakálním olejem spojená s doteky hebké kožešiny a peří po těle. Masáž celého těla a penisu od 2700/90 min. Při tantra masáži je MASÉRKA NAHÁ (bez příplatku).

Pouze pro solventní zájemce o luxusní relaxaci na úrovni, jedná se o PROFESIONÁLNÍ SLUŽBY. V nabídce není sex, jen erotická nebo tantrická masáž, 100% záruka zdraví a hygieny!...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> AFRICKÁ DÍVKA PRSA 4 EROTICKÉ MASÁŽ Detail inzerátu ...

NOVÉ vysoké boty Pleaser černý lak

Cena: 2 600 ,-Kč | 01. 01. 2017
Nabídka
Sexy vysoké boty pod kolena od značky Pleaser, lesklé (lakované), šněrování, přezky, vzadu na zip, střední platforma 4,5 cm, podpatek 14,5 cm. Velikost 40. Materiál podšívky kůže (useň). Úplně nové, dovezené z USA v listopadu 2016, pouze 1x vyzkoušené, pro mně mají příliš vysoký podpatek. Osobní předání v Praze....
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Praha 3 Zvýhodnit >> NOVÉ vysoké boty Pleaser černý lak Detail inzerátu ...

PRÁCE PRO MASÉRKY

Cena: dohodou | 07. 12. 2015
Nabídka
Nabízím uplatnění 6 certifikovaným masérkám (obor masér pro rekondiční a sportovní masáž nebo zdravotní masér apod.).

NABÍDKA: Zajímavě ohodnocená a časově flexibilní práce v masážním studiu specializovaném na profesionální tantra masáže pro českou a zahraniční klientelu.

PODMÍNKY: věk 25-35 let, příjemný vzhled a vystupování, vyspělá a pozitivně naladěná osobnost, minimálně SŠ vzdělání, praxe v oboru masáží nejméně 1 rok, komunikativní znalost AJ (znalost dalších jazyků výhodou), spolehlivost, časová flexibilita. Kladný vztah k práci s lidmi a intimitou. Nadšení pro východní nauky a osobní rozvoj. Zkušenost s meditací a jógou výhodou, ne podmínkou.

Zašlete CV v PDF, popis zájmů, motivační dopis a 2 fota (portrét a celá postava).

Pro vybrané masérky teoretické i praktické zaškolení zakončené zkouškou a osvědčením....
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> PRÁCE PRO MASÉRKY Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace