Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Ladka Cetlová

Jméno a příjmení  |  Ladka Cetlová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Středočeský
Okres  |  Praha-východ

Telefon  |  +420602253185
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Osamělý Eduard, nabízím věrnost!

Cena: dohodou | 20. 01. 2014
Nabídka
Jmenuji se Eduard a je mi asi 5 let, jsem ve výborné kondici a strašně rád se mazlím. Jsem milý, zábavný, společenský.A samozřejmě čistotný! Ale teď jsem sám a cítím se moc osamělý. Jako kotě jsem domov měl, když jsem vyrostl z domova mě vyhodili. Dlouho jsem se potuloval, byl jsem pořád hladový, unavený a zmrzlý. Pak jsem se dostal do útulku. Mám tu teplo i plnou misku, ale nejsem tu rád, cítím se osamělý, smutný, nestojím o jiné kočky, stojím o svého člověka, kterého bych měl pro sebe, abych se mohl tulit a mazlit, kdykoliv budu mít chuť.Jako následek mého toulavém života mám sníženou imunitu,tzv. kočičí leukózu, měl bych proto žít jenom v bytě, nechodit ven. Nikdo ode mne nic nechytí, nbojte se. Kočičí leukóza se přenáší jenom mezi kočkami, na nikoho jiného se nepřenese..Ani na psy, ani na morčata,ani na lidi, prostě na nikoho! A navíc jsem už i kastrovaný.Žádné zdravotní problémy nemám, cítím se fit a plný síly. Tak co, zkusite to se mnou? Moc prosím! A těším se!...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Osamělý Eduard, nabízím věrnost! Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace