Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Martin Beňo

Jméno a příjmení  |  Martin Beňo

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Hlavní město Praha
Okres  |  Praha 6

Telefon  |  +420737874944
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Plesové vínové šaty vel. L/38-40

Cena: 800 ,-Kč | 13. 11. 2016
Nabídka
Hezký večer, nabízím nádherné plesové (večerní) šaty, top stav, naprosto nezničené, skoro nové (manželka je měla pouze 2x, už jí nejsou). Velikost psaná L, příp. 38-40 (viz foto). Super stav. Cena 800,- Kč (původní cena 1.800,- Kč), osobní předání v Praze 6 - Řepy, případně poštou (+ poštovné dle ceníku ČP)....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Plesové vínové šaty vel. L/38-40 Detail inzerátu ...

Koupelnová sada doplňků tmavěmodrá

Cena: 30 ,-Kč | 10. 11. 2016
Nabídka
Hezký den,
nabízím tmavěmodrou koupelnovou sadu (kelímek na mýdlo, kelímek na zubní kartáčky) za 40,- Kč a 2x modrý košíček za 30,- Kč. V podobném tmavěmodrém designu i 2 koupelnové předložky - kus za 90,- Kč. Lze koupit jednotlivé položky zvlášť za výše uvedenou cenu, nebo vše jako celek za 200,- Kč (případně cena dohodou). Osobní odběr Praha 6 - Řepy, nebo možné zaslání poštou (+ poštovné dle ceníku ČP)....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Koupelnová sada doplňků tmavěmodrá Detail inzerátu ...

Koupelnová sada modrá

Cena: 30 ,-Kč | 10. 11. 2016
Nabídka
Hezký den,
nabízím novou modrou koupelnovou sadu (mýdlenka, kelímek na mýdlo, kelímek na zubní kartáčky, kelímek, držák na záchodovou štětku) za 80,- Kč a 2x modrý košíček za 30,- Kč. V podobném modrém designu i 2 koupelnové předložky - kus za 90,- Kč. Lze koupit jednotlivé položky zvlášť za výše uvedenou cenu, nebo vše jako celek za 250,- Kč (případně cena dohodou). Osobní odběr Praha 6 - Řepy, nebo možné zaslání poštou (+ poštovné dle ceníku ČP)....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Koupelnová sada modrá Detail inzerátu ...

Příprava-Zk pedagogika,psychologie

Cena: 200 ,-Kč | 12. 07. 2015
Nabídka
Hezký den,
nabízím přípravu k bakalářským, magisterským i dílčím zkouškám z pedagogických, didaktických, psychologických předmětů, multikulturality a pedagogicko-psychologického poradenství a diagnostiky. Mám vystudovaný magisterský obor FFUK (katedra Pedagogiky) se zaměřením právě na výše uvedené oblasti. Jako učitel s několikaletou praxí a s aktivním uplatňováním moderních výukových metod mohu aktivně ve Váš prospěch využít své zkušenosti a napomoci Vám pochopit teoretický základ těchto oborů v provázanosti s praxí.
Příprava a doučování bude probíhat dle Vašich možností, vždy dle předchozí dohody.
Cena za 45 minut je 200,- Kč. V případě pravidelných schůzek vícekrát týdně lze cenu upravit....
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Příprava-Zk pedagogika,psychologie Detail inzerátu ...

Doučování gramatiky NJ (ZŠ,SŠ,VOŠ)

Cena: 180 ,-Kč | 22. 01. 2014
Nabídka
Hezký den,
nabízím soukromé doučování gramatiky německého jazyka žákům základních, středních a vyšších odborných škol. Mám vystudovanou i speciální pedagogiku, není tudíž problém spolupracovat i s dětmi se specifickými poruchami učení a chování. Doučování bude probíhat dle Vašich možností, vždy dle předchozí dohody. Cena za 45 minut je 180,- Kč (ZŠ) a 200,- Kč (SŠ a VOŠ). V případě pravidelných schůzek vícekrát týdně lze cenu upravit.
...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Doučování gramatiky NJ (ZŠ,SŠ,VOŠ) Detail inzerátu ...

Soukromé doučování NJ pro žáky ZŠ

Cena: 180 ,-Kč | 22. 01. 2014
Nabídka
Hezký den,
nabízím soukromé doučování německého jazyka žákům základních škol. Mám vystudovanou i speciální pedagogiku, není tudíž problém spolupracovat i s dětmi se specifickými poruchami učení a chování. Doučování bude probíhat dle Vašich možností, vždy dle předchozí dohody. Cena za 45 minut je 180,- Kč. V případě pravidelných schůzek vícekrát týdně lze cenu upravit.
...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Soukromé doučování NJ pro žáky ZŠ Detail inzerátu ...

Maturita ze společ. věd - příprava

Cena: 200 ,-Kč | 22. 01. 2014
Nabídka
Hezký den,
nabízím přípravu k maturitní zkoušce ze společenskovědních předmětů (Občanský a společenskovědní základ) a soukromé doučování společenskovědních předmětů. Zúčastnil jsem se školení k tzv. státní maturitě (Občanský a společenskovědní základ) a jako vyučující společenskovědních předmětů mám několikaletou praxi a kvalitní výsledky. Mám vystudovanou i speciální pedagogiku, není tudíž problém spolupracovat i s dětmi se specifickými poruchami učení a chování (tzuv. PUP). Příprava a doučování bude probíhat dle Vašich možností, vždy dle předchozí dohody.
Cena za 45 minut je 200,- Kč. V případě pravidelných schůzek vícekrát týdně lze cenu upravit.
...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Maturita ze společ. věd - příprava Detail inzerátu ...

Korektury závěrečných prací na VŠ

Cena: dohodou | 15. 01. 2014
Nabídka
Dobrý den,
nabízím jazykové korektury (jazyková úprava dle norem spisovné češtiny) a korektury formální úpravy textu (dle normy ČSN 01 6910 a dle norem vypsaných danou vzdělávací institucí). Provádím korektury jak závěrečných prací na VŠ a VOŠ (bakalářských, diplomových, absolventských apod.), tak i seminárnách prací na VŠ a VOŠ.
Mám více než 10letou praxi na vyšším stupni vzdělávací soustavy, včetně vedení a korektury závěrečných prací.
Cenu stanovuji za 1 normostranu dle obtížnosti textu, rozsahu práce a "rychlé" korektury během kratší doby (cca10 až 15,- Kč), je možné se samozřejmě dohodnout na ceně i termínu individuálně.
V případě zájmu mě kontaktujte e-mailem, obratem se telefonicky ozvu, abychom domluvili podrobnosti....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Korektury závěrečných prací na VŠ Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace