Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Ing. Michaela Jarošová 01329227

Jméno a příjmení  |  Ing. Michaela Jarošová 01329227

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Středočeský
Okres  |  Beroun

Telefon  |  604984923
Www  |  http://www.zdravicko-harmonie.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Cévy, bolavé klouby, únava

Cena: 870 ,-Kč | 07. 02. 2016
Nabídka
Factor Base NO = česká novinka na trhu! Vynikající produkt na potíže s klouby, cévami, žílami, únavou. Dodává energii, zmírňuje bolesti kloubů, žil (odstraňuje pocit těžkých nohou) a podporuje správné prokrvení cév.
Zkušenost: Mám křečové žíly, poslední rok mi hodně otékaly kotníky a po celodenní náročné práci jsem nemohla vydržet kvůli šíleným bolestem lýtek. Od té doby, co užívám FB NO (2 měsíce) mám úplně „lehké nohy“, vůbec mě nebolí ani po zátěži a mám mnohem víc energie přes den - neskutečné! Tak silné účinky jsem opravdu nečekala. Blanka S., Sadská
pí. Jarošová 03-010540. Poradenství a poštovné = zdarma!
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Cévy, bolavé klouby, únava Detail inzerátu ...

Žlučník, křeče, nevolnosti?

Cena: 405 ,-Kč | 07. 02. 2016
Nabídka
Ulehčete svému trávení pomocí bylinek! Emulips forte zklidňuje a upravuje zažívání přírodní cestou. Ulevuje od zácpy, nadýmání a křečí. Bližší informace, vč. bezplatného poradenství u pí. Jarošové, 03-010540 nez. partner. Při platbě převodem dopředu máte poštovné zcela zdarma!...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Žlučník, křeče, nevolnosti? Detail inzerátu ...

Více mat. mléka, stop kolikám!

Cena: 375 ,-Kč | 07. 03. 2015
Nabídka
České přírodní kapky Emulips - příchuť Anýz. Díky přírodnímu vit. E zlepšují kvalitu mat. mléka a podporují jeho tvorbu. Navíc upravují trávení jak těhotným, tak kojícím maminkám, OMEZUJÍ BOLESTIVÉ KOLIKY U MIMINEK! Další příjemný bonus: maminky se díky nim snadněji zbavují nabraných kil po porodu!
Tip: Můžete začít užívat už před porodem či vzít s sebou do porodnice, podpoříte tak rychlejší tvorbu mat. mléka.
Zkušenosti maminek:
Z EMULIPSU JSEM OPRAVDU NADŠENÁ! Z Emulipsu jsem opravdu nadšená. Emulips krásně zabral na kojení, že dokonce musím odsávat a "plnit mrazák" :-).Dáša D.
S EMULIPSEM JSEM OPRAVDU SPOKOJENÁ! Jsem moc ráda, že jsem využila vaší nabídky a koupila ho znovu. Musím s nadšením napsat, že od té doby, co máme Emulips, tak náš 4 měsíční Michálek (plně kojen) už nemá problémy s kolikama a bříško ho už taky tak netrápí. Měl dost časté potíže i se stolicí, ale tomu už je konec :-). Tina
Ing. Jarošová (03-010540), poradenství i poštovné při platbě převodem dopředu = zdarma...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Více mat. mléka, stop kolikám! Detail inzerátu ...

Detoxikujte své tělo!

Cena: 840 ,-Kč | 04. 12. 2014
Nabídka
Factor Base DETOX je originální, nově vyvinutý doplněk stravy pro detoxikaci a pročištění organismu. Představuje špičku mezi širokou škálou současných detoxikačních přípravků dostupných na trhu. Vědecky sestavená receptura vycházející z čínské medicíny a pečlivě vybrané byliny tvoří unikátní synergii pro Vaše zdraví.
CO PRO VÁS MŮŽE UDĚLAT?
- posiluje funkce vylučovacích orgánů ( jater, ledvin, střev)
- silné antimikrobiální a protiplísňové účinky
- posiluje trávicí funkce a celkovou obranyschopnost organismu

Obsahuje kombinaci bylin: prorostlík čínský, lopuch větší, smetanka lékařská, česnek setý, ostropestřec mariánský a unikátní amla - indický angrešt (Emblica officinalis)

Balení obsahuje 60 tablet
Ing. Jarošová (30-010540). Poradenství a poštovné zdarma. Chcete pořídit produkty OKG se SLEVOU? Kontaktujte mne…poradím jak na to!
...
Přidat do výběru >> kraj: Středočeský Zvýhodnit >> Detoxikujte své tělo! Detail inzerátu ...

Zlepšete si trávení a hubněte!

Cena: 750 ,-Kč | 02. 12. 2014
Nabídka
ČESKÝ čistě přírodní doplněk stravy. Ulehčuje trávení od jícnu až po tlusté střevo. Reguluje vylučování přírodní cestou. Upravuje celkový metabolismus trávení i ukládání tuků, tudíž podporuje také úbytek na váze. Vyráběný podle čínské medicíny. Nenávykový, 100% přírodní, bez negativních vedlejších účinků. Různé příchutě.
Zkušenost: 34 kg za 9 měsíců! Díky Emulipsu jsem bez cvičení a diet shodila 34 kg za 9 měsíců! Je mi super a jsem na sebe hrdá. Jo-jo efekt se nedostavil a to je skvělé. Michaela G., Jindřichov
Ing. Jarošová (03-010540), poradenství i poštovné zdarma....
Přidat do výběru >> kraj: Středočeský Zvýhodnit >> Zlepšete si trávení a hubněte! Detail inzerátu ...

RYCHLÉ HOJENÍ? 100% přírodní Ok gel

Cena: 600 ,-Kč | 31. 07. 2014
Nabídka
PŘÍRODNÍ bylinný Ok gel se základem v čínské medicíně: RYCHLE HOJÍ, DEZINFIKUJE, TLUMÍ BOLEST, má ŠIROKÉ VYUŽITÍ, hlavně tam, kde jsou dětičky. Je vhodný na cesty i na doma. Velmi rychle a účinně hojí drobná poranění, odřeniny, modřiny, zarůstající nehty, bradavice, opary (do zaschnutí), akné, popáleniny, štípnutí hmyzem… Ředěný lze užívat i vnitřně: jako kapky do nosu = při rýmě, zánětu dutin, uší, na bolavé zuby, afty, opary. Úleva od bolesti, rychlejší hojení!
Zkušenosti:
Manžel měl od dětství potíže se zarůstajícími nehty na nohou. 2x mu strhávali nehet na palci u nohy. Od té doby, co máme gelík je to v pohodě. Jakmile se nehet zanítí, několikrát denně natře gelem a do pár dnů je opět zahojený.
Ing. Jarošová (03-010540), POŠTOVNÉ ZDARMA!...
Přidat do výběru >> kraj: Středočeský, okres: Beroun Zvýhodnit >> RYCHLÉ HOJENÍ? 100% přírodní Ok gel Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace