Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Pavlína Křepelková

Jméno a příjmení  |  Pavlína Křepelková

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Hlavní město Praha
Okres  |  Praha 5

Telefon  |  607975904
Www  |  www.divadlofilm.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Dětský herecký soubor pro nejmenší

Cena: 1 ,-Kč | 28. 01. 2024
Nabídka
1.2.2024 otvírá Divadelní a filmová společnost Zity Kabátové nově dětský herecký soubor pro nejmenší 6 - 10 let!

Zkoušky dětského hereckého souboru budou probíhat, vždy ve čtvrtek v našich prostorách (Lesnická 1, P5) od 16:00-17:30 hodin.

Pokud máte zájem pošlete nám email který najdete na webu DFSZK.

Všechny zájemce prosíme o pravidelnou docházku, dodržování zkoušek a zodpovědný přístup k souboru a jeho ostatním členům. Pokud dopředu víte, že některé dny budete chybět prosím informujte vedoucího souboru emailem nebo sms (nemoc, jarní prázdniny, dovolená atd.).
...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Dětský herecký soubor pro nejmenší Detail inzerátu ...

LETNÍ FILMOVÝ A HERECKÝ TÁBOR

Cena: 1 ,-Kč | 14. 06. 2023
Nabídka
Letní filmový a herecký tábor pro děti 8 -18 let 1. turnus - 8.7. - 18.7. 2023 (2 volný místa) 2. turnus - 29.7. - 8.8. 2023 (8 volných míst)

Ohlasy dětí a rodičú na webu.

Hlavní náplní je natočení 35-45 minutového filmu, ve kterém si účastníci zahrají a vyzkouší si práci s filmovou technikou. Tábor je pro všechny, kteří mají chuť poznávat, objevovat a možná se jednou filmové profesi věnovat nebo si jen zdokonalit svůj herecký projev pod vedením profesionálů. Naučí se základy herectví a správné rétoriky. Zájemci se individuálně mohou seznámit se základy kamery, střihu, kostymérství a řady dalších filmových oborů. V ceně je ubytování v chatkách na 10 dní, pitný režim, 5x denně strava, lůžkoviny, natáčení, herecká výuka, návštěvy umělců/kaskadérů/šermířů (dle možností), hlasová a herecká výuka, post-produkční práce, premiéra a všechna natočená a sestřihaná videa.
...
Přidat do výběru >> kraj: Ústecký Zvýhodnit >> LETNÍ FILMOVÝ A HERECKÝ TÁBOR Detail inzerátu ...

LETNÍ INTENZIVNÍ KURZ DABINGU

Cena: 1 ,-Kč | 14. 06. 2023
Nabídka
Chcete mít úžasný zážitek se svými přáteli, upevnit vztahy, užít si super víkend, pořadně se zasmát a zablbnout si? Pak je náš intenzivní letní kurz právě pro vás. Zbaví vás ostychu i trémy. Kurz je výborný pro osobní a duchovní rozvoj, kde se každý může zdokonalit ve vyjadřování, komunikaci a rétorice.

03.07. - 14.07. 2023 - LETNÍ INTENZIVNÍ - Pondělí - Pátek /18:00 - 21:00/ - 5x týdně (30h) - 3 osoby max. začátečníci i pokročilí - Individuální přístup!
14.08. - 25.08. 2023 - LETNÍ INTENZIVNÍ - Pondělí - Pátek /18:00 - 21:00/ - 5x týdně (30h) - 3 osoby max. začátečníci i pokročilí - Individuální přístup!

...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> LETNÍ INTENZIVNÍ KURZ DABINGU Detail inzerátu ...

LETNÍ INTENZIVNÍ KURZ HERECTVÍ

Cena: 1 ,-Kč | 14. 06. 2023
Nabídka
VÝBORNÁ cesta jak se zdokonalit ve vystupování, jak být lepší “speaker”, jak se naučit správně artikulovat, nebát se a dýchat, pobavit se, zasmát se a být více sebejistý a suverénní! Skrze herectví a dabing se naučíte nejen to, ale naučíte se i jak správně relaxovat a odpočívat.
Doporučujeme všem, ale hlavně těm, kteří nesou velkou tíhu zodpovědnost a nebo často vystupují před lidmi.

2 volná místa - LETNÍ INTENZIVNÍ KURZ HERECTVÍ (30 hodin) - 24.7. - 4.8. 2023 nyní SLEVA. Maximálně 8 účastníků. Individuální přístup dle znalostí klienta. Vhodné pro divadelníky, amatéry, začínající a pokročilé herce, ale i pro začátečníky a všechny co si to jen chtějí vyzkoušet.

...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> LETNÍ INTENZIVNÍ KURZ HERECTVÍ Detail inzerátu ...

Letní filmové a herecké táboryDFSZK

Cena: 9 190 ,-Kč | 20. 04. 2023
Nabídka
Chcete si vyzkoušet jaké je být hercem a natočit film za 10 dní s partou nadšenců? Na našem hereckém a filmovém táboře Vás čekají nejen intenzivní výukové hodiny hraní, ale stanete se součástí natáčení filmu podle scénáře. V rámci hereckých hodin se účastníci zabývají základy hereckého projevu, etudami, mluveným projevem a přípravou textu k natáčení, které je hlavní náplní tábora. Natočený film obdržíte na podzim při premiéře v sestříhané verzi jako vzpomínku a případnou prezentaci u filmových a TV castingů.
V ceně je zahrnuto ubytování v chatkách na 10 dní, pitný režim, strava 5x denně, lůžkoviny, natáčení, herecká výuka, návštěvy umělců/kaskadérů/šermířů, scénář, hlasová výuka, post-produkční práce (střih filmu a dalších materiálů, úprava a zpracování fotografií, ruchy, hudba, grafické návrhy obalů a potisků, technické zpracování a výroba nosičů, pronájem kinosálu na premiéru atd.).
1.)08. 7. - 18. 7. 2023 -10 míst
2.)29. 7. - 08. 8. 2023 -20 míst
3.)16. 8. - 26. 8. 2023 -5 míst...
Přidat do výběru >> kraj: Ústecký, okres: Litoměřice Zvýhodnit >> Letní filmové a herecké táboryDFSZK Detail inzerátu ...

Přípravný kurz k talentovým zkoušká

Cena: dohodou | 29. 01. 2023
Nabídka
Obory "Fotografie" a "Filmové a televizní tvorby” (maximum 10 účastníků)
Všem zájemcům doporučejeme se přihlásit na nyní začínající kurz fotografie. Je důležitý pro vaši přípravu na školu uměleckého zaměření. (děti od 13 do 18 let) - je možné již nyní podávat přihlášky.
13.9. - 13.12. 2023 - každou středu od 16:00-18:00 hodin. Víc informací na našem webu divadlofilm cz
...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Přípravný kurz k talentovým zkoušká Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace