Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Helena Udrž

Jméno a příjmení  |  Helena Udrž

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Hlavní město Praha
Okres  |  Hlavní město Praha

Telefon  |  +420601372625
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Hřejivý módní doplněk

Cena: 230 ,-Kč | 24. 01. 2014
Nabídka
Dětský bederní pás chrání dětem odhalená záda a zároveň obohatí jejich šatník.
Pás lze nosit do kalhot, či sukní, nebo jako doplněk k pyžamu. Na rozdíl od košilek pás z kalhot nevylézá.
Je ušitý ze dvou různě barevných materiálů.
Z vnější strany je vzorovaný, z vnitřní červený
Měkký a příjemně pružný materiál ( 95% bavlna, 5% elastan) zajistí pohodlné oblékání a nošení.
Vaše děti si brzy nový kousek svého šatníku zamilují.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Hřejivý módní doplněk Detail inzerátu ...

3D WEB KAMERA

Cena: 1 512 ,-Kč | 24. 07. 2013
Nabídka

3D Webkamera Vás dokáže snímat dvěma objektivy najednou. Tyto dva obrazy ihned spojí v jeden a za pomoci RED/CYAN brýlí může kdokoli vidět obraz ve 3D. Kameru můžete využít pri videohovorech online, nebo si nátačet a ukládat 3D videa a fotografie. Pokud budete chtít není 3D podmínkou a kameru můžete používat běžným nudným 2D způsobem :-). Součástí balení kamery je vedle instalačního CD i sada 6 brýlí, které dokoží na běžném monitoru nebo televizoru zobrazit 3D. Na tom, který program pro videohovory používáte, nezáleží. Kamera si poradí se Skype, Windows Messenger i dalšími programy. K počítači ji připojíte přes USB. Senzory v obou objektivech mají VGA rozlišení.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> 3D WEB KAMERA Detail inzerátu ...

sluchátka pro děti BRICK BUDS

Cena: 205 ,-Kč | 24. 07. 2013
Nabídka

Sluchátka mají velmi pohodlné špunty a výrazný vzhled oblíbené dětské stavebnice lego. Vybrat si můžete podle dostupnosti z mnoha barev, podle toho, která se hodí k Vašemu oblíbenému oblečení nebo barvě Vašeho mp3 přehrávače. Sluchátka mají samozřejmě 3.5 mm jack, který snadno připojíte k většině hudebních přehrávačů nebo mobilním telefonům. Technické informace délka kabelu: 1.1 m impedance: 16Ω citlivost: 100dB/1mW frekvenční rozsah: 20 - 20.000 Hz
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> sluchátka pro děti BRICK BUDS Detail inzerátu ...

USB - CIHLA 4GB

Cena: 544 ,-Kč | 24. 07. 2013
Nabídka
CIHLA 4GB - Nabídka

Flash disk 4 GB má rozhraní USB 2.0 a rychlost zápisu až 7,5 Mb/s. Rozměry jsou 7 x 2,2 x 1,2 cm. Vyrobená ani potažená zlatem není, ale to od ní jistě nečekáte. Vzhled zůstává dokonalý a díky kovové konstrukci odolný. USB konektor můžete jednoduše schovat zatažením dovnitř. Často se setkáváme s povzdechem zákazníků: "Hledám pro někoho dárek, ale on už má všechno." Ve skutečnosti nikdo nemůže mít všechno. Spíš se jedná o situaci, kdy má obdarovaný dost peněz a Vy nevíte, čím ho ohromit za málo peněz. Cihla 4 GB by v takovém případě mohla být slušným tipem na dárek...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> USB - CIHLA 4GB Detail inzerátu ...

WarmMe - skvělý módní doplněk

Cena: 349 ,-Kč | 24. 07. 2013
Nabídka
Pružný ledvinový pás nejen že vás chrání před chladem v kritické oblasti beder a kříže, ale může oživit váš outfit. Vrstvením přes kalhoty či sukni vytvoříte zajímavý barevný efekt. Vhodný do bokovek.Další variantou je využití jako doplněk trička či halenky ve výstřihu.Prodlouží také krátké tričko.Je vhodný pro všechna roční období, v různých oblastech Vašeho života, ať už během sezení v kanceláři, ve škole nebo při různých sportovních či volnočasových aktivitách, také pro budoucí maminky.Perfektně sedí, zeštíhlí vaše boky a bříško.Je z dvojitého bavlněného materiálu s přídavkem elastanu a bambusového vlákna. Má skvělé vlastnosti-odvádí pot od pokožky a udržuje ji tak v suchu.V zimě hřeje, v létě chladí.Vhodné i pro citlivou pokožku. Nabízíme v 5-ti barevných variantách a všech velikostech.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> WarmMe - skvělý módní doplněk Detail inzerátu ...

Dětská prolézačka

Cena: 1 452 ,-Kč | 03. 07. 2013
Nabídka
Fun Roller je nafukovacím pohybovadlem i prolézačkou pro děti od osmi let. Válec o průměru 2 metrů má v jednotlivých komorách míčky, které se pohybují při pohybu Rolleru.

Dětská varianta zorbingu do pokojíčku i na zahradu
Fun Rooler je nejzábavnější forma zlepšování pohybových vlastností pro malé děti.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Dětská prolézačka Detail inzerátu ...

Letní topík

Cena: 285 ,-Kč | 27. 06. 2013
Nabídka
Letní topy

Topy bez ramínek jsou skvělou variantou tílek v teplém letním počasí. Nechají se kombinovat s kraťasy, s našimi bederními pásy k džínám,použít jako vršek k plavkám, pod oděvy s hlubokým výstřihem.Stanou se oblíbeným doplňkem vašeho šatníku.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Letní topík Detail inzerátu ...

Módní hit sezony - BEDERNÍ PÁS

Cena: 295 ,-Kč | 27. 06. 2013
Nabídka
Tento stylový doplněk oživí váš šatník a zároveň pomáhá chránit vaše bedra a ledviny před nepříjemných chladem. Můžete ho použít pod oblečení, ale i jako vrstvení na kalhoty či sukni, a tím vytvořit stylový barevný efekt.
Bederní pás se hodí pro všechna roční období, je vhodný při sportovních aktivitách (tanec, jízda na kole či kolečkových bruslích atd.), pro budoucí maminky, při práci v klimatizované kanceláři .
Je vyrobený z příjemného materiálu, který se skvěle přizpůsobí vašim bokům, a jednoduše ho zkombinujete ho s vaším oblečením. Hrajte si s barvami vašeho šatníku a buďte trendy a v teple!...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Módní hit sezony - BEDERNÍ PÁS Detail inzerátu ...

Za vysvědčení

Cena: 400 ,-Kč | 27. 06. 2013
Nabídka
Dětské samonavíjecí hodinky Slap.

Netradiční dětské hodinky ve veselém barevném designu jsou skvělým módním doplňkem pro děti, který vyniká originálním způsobem zapínání. Pásek hodinek se prolomením sám svine do ruličky a tím se upevní. Vhodné na každou velikosti dětského zápěstí,spolehlivě se mu přizpůsobí. Není zde žádná přezka, která by se zatrhávala o oblečení. Díky celosilikonovému zpracování jsou vhodné i pro alergiky.V mnoha barevných provedeních.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Za vysvědčení Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace