Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Ivana Pavlyukova

Jméno a příjmení  |  Ivana Pavlyukova

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Hlavní město Praha
Okres  |  Hlavní město Praha

Telefon  |  +420 776 626 525
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Prodavame kancelarsky nabytek

Cena: dohodou | 21. 10. 2014
Nabídka
8 kancelarskych zidli - pouzitech.
cena za 1 zidli - 200 Kc
Moznost domluvit se na sleve pri odberu vsecho nabytku....
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Prodavame kancelarsky nabytek Detail inzerátu ...

Potřebujete ruštinu v práci?

Cena: dohodou | 06. 08. 2014
Nabídka
Potřebujete ruštinu v práci, ve škole nebo se ji chcete jen učit pro sebe? Kurz s rodilými mluvčími Vadimem, Soňou a Tamarou je přesně to, co hledáte! Zkušení pedagogové vás naučí rusky mluvit i myslet, rozumět i psát podle vašich potřeb. S dětmi pracují pomocí specializované metodiky, která respektuje dětské formy učení. Dospělí se mohou připravit na běžnou komunikaci v ruštině, pracovní komunikaci nebo i k mezinárodním zkouškám. Kurzy začínají v srpnu, září a říjnu, jakmile se kurz naplní 4 - 6 studenty. Učitel se zaměřuje na rozvoj každého žáka v rámci hodiny dle jeho potřeb. Učitelé vás dokáží rozmluvit, naučit správnou výslovnost a rychle se zorientovat v jazyce, který se stává opět aktuální....
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Praha 2 Zvýhodnit >> Potřebujete ruštinu v práci? Detail inzerátu ...

Učte se ruštinu s rodilým mluvčím!

Cena: dohodou | 31. 07. 2014
Nabídka
Rezervujte si hodiny u ruského učiítele, který Vás do konce léta naučí mluvit i psát. Vaše výslovnost bude perfektní - dorozumíte se bez problémů a můžete vysvětlit svůj názor, své myšlenky v ruštině! Dobu výuky si určujete sami podle Vašich možností.
Volejte, pište!...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Učte se ruštinu s rodilým mluvčím! Detail inzerátu ...

Učte se ruštinu s rodilým mluvčím

Cena: dohodou | 17. 07. 2014
Nabídka
Rezervujte si hodiny u ruského učiítele, který Vás do konce léta naučí mluvit i psát. Vaše výslovnost bude perfektní - dorozumíte se bez problémů a můžete vysvětlit svůj názor, své myšlenky v ruštině! Dobu výuky si určujete sami podle Vašich možností. Volejte, pište!...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Učte se ruštinu s rodilým mluvčím Detail inzerátu ...

Nebytový prostor 34m2

Cena: 1 500 000 ,-Kč | 25. 03. 2014
Nabídka

Jedná se o prodej nebytového prostoru o celkové užitné ploše 34 m2 v přízemí nového bytového domu na Praze 17, Řepy. Možnost využití např. pro obchod, služby nebo kancelář, vstup jak z ulice, tak z domu. Bezproblémové parkování u domu nebo v jeho blízkém okolí, veškerá občanská vybavenost v místě.
...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Nebytový prostor 34m2 Detail inzerátu ...

Anglický konverzační klub.

Cena: 157 ,-Kč | 04. 02. 2014
Nabídka

Naučte se poslouchat angličtinu a přirozeně mluvit. Setkáte se se zajímavými osobnostmi, rodilými mluvčími a dalšími členy tohoto klubu pro vyvolené. Klub se setkává 2 x týdně na 1,5 hodiny (obvykle úterý a čtvrtek v 18:00 hodin v centru Prahy). Automaticky si vybíráte jeden termín týdně, ale můžete přicházet na všechna setkání podle zájmu a možností.
Každý týden se vypisují témata klubů, a na email Vám přichází podklady k tématům. Dostáváte dotazy, které padnou v diskusi a klíčová slova, která uslyšíte a využijete.
...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Praha 2 Zvýhodnit >> Anglický konverzační klub. Detail inzerátu ...

Angličtina: nebojím se mluvit, nest

Cena: 3 000 ,-Kč | 30. 07. 2013
Nabídka

Letní kurzy pořádané DVC School se zaměřují na rozvoj komunikace v angličtině s aplikací gramatiky. Pokud se chcete naučit plynně a správně mluvit anglicky, pak si vyberte tento kurz!
Po příchodu na první hodinu absolvujete jednoduché testy, které upřesní Vaši současnou jazykovou úroveň. Skupiny pracují od 3 do 6 žáků. Délka kurzu je 15 lekcí po 45 minutách.
Kurzy nejsou zaměřeny na žádný speciální obor, ale pedagog individuálně přizpůsobuje obsah kurzu aktuálním potřebám každého účastníka kurzu.
Výuku vedou zkušení pedagogové s vynikajícími znalostmi a zkušenostmi. Učíte se s pomocí našich podkladů, materiálů, audio-video pomůcek rychle a lehce.
Možnost doplnění výuky konverzační hodinou pro všechny naše žáky. Pořádáno 1 x 60 min. týdně v ceně 200 Kč, sleva pro účastníky letních kurzů 30 %.
Po absolvování kurzu získáváte certifikát školy. Můžeme Vás připravit i na akreditované zkoušky a mezinárodní zkoušky v angličtině.
...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Praha 2 Zvýhodnit >> Angličtina: nebojím se mluvit, nest Detail inzerátu ...

Kurzy anglického jazyka v češtině i

Cena: dohodou | 16. 04. 2013
Nabídka

Naučte se mluvit se zkušenými lektory. Individuální výuka i kursy v menších skupinách.
Učebnice jsou jen pomůcka. Už po několika prvních hodinách dokážete lépe mluvit, vést rozhovor, říci to, co potřebujete.
Chcete se připravit na letní pobyt v zahraničí, zdokonalit pro práci s obchodními partnery, připravit na studium v angličtině, či přijímací zkoušky?


...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Kurzy anglického jazyka v češtině i Detail inzerátu ...

Specialista komunikace.

Cena: dohodou | 20. 03. 2013
Poptávka

Nebojíte se mluvit po telefonu nebo emailu, či SKYPE? Umíte profesionálně vystupovat, jste zodpovědní a cílevědomí? Pak je brigáda specialista komunikace určena právě Vám. Komunikace s klienty, zasílání informací a podkladů, kontrola a doplňování údajů o klientech, jednoduché vyhledávání v obchodním rejstříku, asistentské práce pro firmu. Pošlete svůj životopis na email
...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Specialista komunikace. Detail inzerátu ...

Vystupte z bludného kruhu úvěrů a p

Cena: dohodou | 11. 02. 2013
Nabídka

Vyřešíme vaše dluhy a exekuce seriózně a profesionálně! Na každém kroku Vás pronásleduje exekutor a věřitelé? Umíme spolehlivě pomoci a poradit do několika málo dní.
Rádi Vám poskytneme bezplatnou konzultaci a poradíme nejlepší cestu z Vaší finanční situace.
Naši specialisté najdou řešení pro každého! Domluvte si osobní konzultaci ještě dnes na telefonu (obratem voláme zpět po prozvonění nebo SMS) nebo na emailu. Obraťte se na naše specialisty:
Ivana Pavlyukova
...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Vystupte z bludného kruhu úvěrů a p Detail inzerátu ...

Pomoc ve finanční tísni.

Cena: dohodou | 01. 02. 2013
Nabídka

Pomoc ve finanční tísni.
Půjčky X Konsolidace X Oddlužení = Najdeme nejlepší řešení pro každého.

Pracujeme na základě platných zákonů ČR, které umožňují snížení Vašich dluhů až o 70%.
Zbylých 30% splácíte jen jednou částku měsíčně dle Vašich možností.

Oddlužení je cesta pro tisíce zadlužených klientů, kteří se ocitli v bludném kruhu půjček, úvěrů a exekucí. Pomůžeme vám vyřešit nepříjemnou finanční situaci. Bezplatně zkonzultujeme i Vaše finanční problémy a navrhneme nejlepší cestu. Poskytneme Vám veškerou potřebnou asistenci a administrativní i právní pomoc při oddlužení.


...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Pomoc ve finanční tísni. Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace