Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Michal Štefan

Jméno a příjmení  |  Michal Štefan

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  
Okres  |  

Telefon  |  777486549
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Prodej garsonky o výměře 16 m2, Pra

Cena: 850 000 ,-Kč | 08. 01. 2013
Nabídka
Nabízíme k prodeji velmi zajímavou garsonku o výměře 16 m2, která se náchází v centru Prahy. Gasonka se nachází ve zrekonstruovaném domě, nový výtah, nové rozvody elektřiny a plynu, nová střecha včetně okapů.

Garsonka je po celkové rekonstrukci, jsou zde nové rozvody elektřiny, nová koupelna se sprchovým koutem, nový bojler na ohřev vody, nová plovoucí podlaha.

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost, na zastávku tramvají 9,11 a 26 jsou to 2 minuty pěšky. V blízkosti je park Vítkov, park Parukářka nebo Riegrovy sady nebo také proslulé Divadlo Járy Cimrmana. V okolí je pak spousta školek, škol, obchodů a restaurací. Mohu vřele doporučit prohlídku. Na byt lze čerpat hypoteční úvěr.

Byty Garsoniera Praha 3...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Prodej garsonky o výměře 16 m2, Praha 3 – Žižkov Detail inzerátu ...

Prodej bytu 2+1, 65 m2, Praha 3 

Cena: 2 700 000 ,-Kč | 08. 01. 2013
Nabídka
Nabízíme k prodeji zajímavý byt 2+1 o výměře 65 m2, který se náchází v centru Prahy.

Byt se nachází ve zrekonstruovaném domě, nový výtah, nové rozvody elektřiny a plynu, nová střecha včetně okapů.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí, jsou zde nové rozvody elektřiny v celém bytě, nová koupelna se sprchovým koutem, nový plynový kotel na vytápění a ohřev vody.

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost, na zastávku tramvají 9,11 a 26 jsou to 2 minuty pěšky. V blízkosti je park Vítkov, park Parukářka nebo Riegrovy sady nebo proslulé Divadlo Járy Cimrmana. V okolí je pak spousta školek, škol, obchodů a restaurací. Mohu vřele doporučit prohlídku. Na byt lze čerpat hypoteční úvěr.

Byty 2+1 Praha 3...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Prodej bytu 2+1, 65 m2, Praha 3 – Žižkov Detail inzerátu ...

Prodej, dům rodinný, 248 m²

Cena: 9 950 000 ,-Kč | 10. 11. 2012
Nabídka
Naše společnost Vám zprostředkuje prodej třípodlažní vily 7+1 o celkové ploše 248 m2 se zahradou (745 m2). Vila se nachází na Praze 9 v Hloubětíně. V suterénu vily je technická místnost, sklad, prostorná koupelna a ložnice pro hosty. V prvním podlaží vstoupíme do hlavní haly, ze které je vstup do kuchyně s jídelnou, hlavní obytné místnosti s krásným krbem, balkonem, arkýřem do zahrady a do druhé koupelny s toaletou. Do patra vede honosné schodiště ze světlého dřeva. V podkroví vily se nachází hned za schodištěm malá koupelna, vedle které je vstup do dvou velkých ložnic, které jsou průchozí. Na druhé straně od schodiště jsou dva menší pokoje, které jsou taktéž průchozí. Z prvního pokoje můžeme po schodišti vystoupat na půdu. Na pozemku je k dispozici dvojgaráž (39 m2) a jedno parkovací místo. Vilu obklopuje udržovaná zahrada s malebným jezírkem a studnou. Mimo jezírka a studny zde najdeme zahradní domek pro uložení zahrádkářského nářadí a materiálu. Nabízí se zde příjemné posezení. Dobrá dostupnost na metro, tramvaj a autobus pouze 250 m. V blízkosti vily se nachází veškerá občanská vybavenost, jako je např. lékárna, bankomat, pošta, městská knihovna, potraviny a další. Taktéž i sportovní vyžití např. v nedalekém plaveckém bazéně. Tato nemovitost je vhodná jak na bydlení, tak pro podnikání. Vřele doporučujeme....
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Prodej, dům rodinný, 248 m² Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace