Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Tomáš Popovič

Jméno a příjmení  |  Tomáš Popovič

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  
Okres  |  

Telefon  |  775915731
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Rohová vilka 3+1 se zahradou a gará

Cena: 1 900 000 ,-Kč | 09. 01. 2013
Nabídka
Nabízíme Vám rohový cihlový dům 3+1, patrový, s verandou v klidné a vyhledávané lokalitě Valtic. Dům je částečně podsklepený. Za domem se nachází zahrada se zděnou garáží. V přízemí se nachází kuchyň, 2 velké prosvětlené pokoje ( okna plastová ), chodba, koupelna a WC. V prvním patře se nachází pokoj s balkonem do ulice a prostorná půda s možností zbudování dalších místností.

CP pozemku 276 m2, zastavěná plocha cca 100 m2. Dům je napojen na veškeré IS. Vytápění plynové lokální, ohřev vody el. bojlerem. Dům byl postaven přibližně v roce 1930, vhodný k modernizaci s možností rozšíření v půdních prostorách. Dům poskytuje pěkné bydlení, nebo i využití jako penzion. V současné době neobydlený, volný ihned. Cena k jednání.

Vyřizuje T.Popovič 775 915 731...
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Břeclav Zvýhodnit >> Rohová vilka 3+1 se zahradou a garáží Detail inzerátu ...

DB 2+kk, CP 44 m2, lodžie, dům po G

Cena: 1 400 000 ,-Kč | 09. 01. 2013
Nabídka
Nabízíme Vám převod členských práv a povinností k DB 2+kk o celkové ploše 44 m2. Byt je slunný s výhledem do zeleně, nová plastová okna se žaluziemi, velká lodžie 4 m2 s dlažbou. Byt se nachází v 7.p./ 7.p. panelového domu, který prošel celkovou rekonstrukcí ( nový vchod, zateplení, nová fasáda, stupačky v plastu, nové odpady a nový výtah). V předsíni skříně a komora. Pokoj s kuch. koutem 20 m2, KL s novým el. sporákem se sklokeramickou deskou ( nová elektroinstalace 380V ke sporáku), lodžie přes celý pokoj. Velikost druhého pokoje 12 m2. Koupelna s menší vanou a nové obklady. WC nové obklady. V bytě zaveden kabel UPC.

Celkové měsíční náklady na bydlení 3400,- Kč + el. 1.100,- Kč ( zálohy na dvě osoby ). Byt je možno převést do OV po splacení úvěru na revitalizaci. K doplacení zbývá cca 60.000,- Kč ( měsíční splátka 984,- Kč je započtena v měsíčních nákladech na bydlení).

Výborná a rychlá dostupnost do centra města. V blízkosti domu se nachází zastávky MHD, Albert, pošta a další služby...
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Brno-město Zvýhodnit >> DB 2+kk, CP 44 m2, lodžie, dům po GO Detail inzerátu ...

1+1, 34 m2, balkon, ul. Šťouračova

Cena: 6 500 ,-Kč | 13. 11. 2012
Nabídka
Nabízíme k pronájmu pěkný byt 1+1 v OV s balkonem. CP bytu 34 m2. Byt má plastová okna a je po částečné rekonstrukci. Bytová jednotka se nabízí částečně zařízená - v kuchyni je kuchyňská linka, vestavěné skříně, sporák, lednice a pračka, v pokoji jsou vestavěné skříně, parkety po celé ploše pokryty kobercem, koupelna s vanou.

Byt je umístěn v 7/8 poschodí panelového domu s výtahem, ve velice klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra. Parkování před domem, k dispozici sklep. Dopravní spojení MHD: tramvaj č. 1 a 3 (zastávka Ondrouškova), autobus č. 50 (zastávka Štouračova), autobus č. 52 (zastávka Ondrouškova).

Cena nájmu 6500,- Kč/měs. + zálohy na služby 2300 Kč (k vyúčtování). Vratná kauce 4.000,- Kč

Vhodný maximálně 2 osoby, menší zvířátko možné.

Volný od 1. 12. 2012....
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Brno-město Zvýhodnit >> 1+1, 34 m2, balkon, ul. Šťouračova Detail inzerátu ...

RD Boleradice samostatně stojící

Cena: 2 550 000 ,-Kč | 12. 11. 2012
Nabídka
Nabízíme Vám k prodeji samostatně stojící RD s vjezdem na pozemek, nacházející se v klidné části obce. Nemovitost je patrová se sedlovou střechou, nepodsklepená, celkově zděná. Dům má dvě bytové jednotky (5+1 a 2+1) se samostatnými vstupy. Bytové jednotky jsou od sebe odděleny uzavřeným dvorem dílnami a krytým stáním pro auto.Jedna část bytové jednotky byla postavena cca v letech 1969, druhá pak přistavěna cca v letech 1978. Od té doby byla nemovitost průběžně udržována, tudíž modernizace je nutná. Obě bytové jednotky lze však možno obývat ihned a modernizaci lze provádět postupně.

CP pozemku činní 4.038m2, z toho zastavěná plocha 426m2 vč. dvora. Zbytek tvoří velká zahrada, menší vinice a sad. Uliční šíře cca 45m s vjezdem na pozemek.

IS : plyn rozveden v obou jednotkách, vodovod napojen na vlastní studnu s pitnou vodou (obecní na hranici pozemku), el. 220/380V, kanalizace obecní (odpady do septiku s přepadem do obecní kanalizace). Více info a foto v RK....
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Břeclav Zvýhodnit >> RD Boleradice samostatně stojící Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace