Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Václav Novák

Jméno a příjmení  |  Václav Novák

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  
Okres  |  

Telefon  |  +420739767387
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1 2 3 4 5.../ 5

Výpis inzerátů

Kettler Servo 600 Magnetic Bicycle

Cena: 1 653 ,-Kč | 18. 07. 2018
Nabídka
Uvádíme ceny bez DPH jen pro plátce DPH. Stroj je po servisu je ve velice dobrém stavu mohu na to dát i malou záruku.
Maximální přípustná hmotnost (kg) 110
Hmotnost setrvačníku (kg) 6
Počítačové funkce 5 programů
Měření času Z
Dálkový výcvik Z
Celkový počet kilometrů Z
rychlost Z
Senzory pro měření pulsů Z
Měření impulzů s kondičními poznámkami Z
Brzdový systém magnetické, mimořádně tiché
Rychle nastavte výšku výběru Z
Horizontální nastavení výběru Z
pedály S popruhy
Kola pro přepravu Z
Horizontální nastavení Z
Rozměry výrobku (cm) 136 x 60 x 90
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Kettler Servo 600 Magnetic Bicycle Detail inzerátu ...

VibroGym inSPORTline Lotos

Cena: 1 240 ,-Kč | 18. 07. 2018
Nabídka
Uvádíme ceny bez DPH jen pro plátce DPH. Stroj má novou podložku na stání je ve velice dobrém stavu mohu na to dát i malou záruku. Vibrační posilovací stroj inSPORTline Lotos je ideálním pomocníkem pro domácí formování postavy. Funguje na principu intenzivních vibrací, které způsobují reflexivní stahování svalů, a tím dochází k procvičování svalů. Stačí 5 minut stoje s mírně pokrčenými koleny a výsledky se okamžitě dostavují. Na stroji inSPORTline Lotos lze procvičovat celé tělo pomocí speciálních cviků. Jednotlivé cviky jsou pak detailně popsány v přiloženém návodu. Pomáhá k rychlému a efektivnímu formování postavy a redukci váhy. Cvičení na vibračním stroji inSPORTline Lotos je bezpečné, efektivní a časově nenáročné. Toto jsou důvody, proč se stal tento stroj brzy velmi oblíbeným pro všestranné domácí využití....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> VibroGym inSPORTline Lotos Detail inzerátu ...

Běžecký pás ENERGETICS PW 880

Cena: 4 884 ,-Kč | 18. 07. 2018
Nabídka
Uvádíme ceny bez DPH jen pro plátce DPH. Stroj je po základním servisu , neskřípe, běhoun je jak nový vše funguje, mohu na to dát i malou záruku. Prostorově úsporný běžecký pás se skládacím mechanismem, nastavitelné stoupání 0-10%, motor 1,25 hp, cvičební plocha 120x40 cm, rychlost 0,8 - 16km/h.
Displej a tréninkové programy: modře podsvícený LCD počítač se 7 funkcemi a 19 tréninkovými programy
Počítač měří: čas, rychlost, vzdálenost, spotřebu kalorií, tepovou frekvenci
Měření tepové frekvence: dlaňové senzory
km/h: 0,8 - 16 km/h
Stoupání: 0 - 10 %
Motor: 1,
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Běžecký pás ENERGETICS PW 880 Detail inzerátu ...

LAVICE BŘICHO POLOHOVACÍ Grun Sport

Cena: 1 901 ,-Kč | 18. 07. 2018
Nabídka
Uvádíme ceny bez DPH jen pro plátce DPH. Obrázek je jen ilustrativní lavice je použitá ale ve velice dobrém stavu.
LAVICE BŘICHO POLOHOVACÍ Grun Sport
Výška 1400 mm
Šířka 700 mm
Délka 1600 mm
Váha 50 kg
Partie břicho
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> LAVICE BŘICHO POLOHOVACÍ Grun Sport Detail inzerátu ...

Technogym Wave bruslařský trenažer

Cena: 5 785 ,-Kč | 18. 07. 2018
Nabídka
Uvádíme ceny bez DPH jen pro plátce DPH. Prodáváme na díly na stroji nejde regulovat zátěž. Crossový trenažér Technogym Excite Wave 700i Visio je ideální pro všechny kteří chtějí například zhubnout, je ideální, protože stimuluje 90% svalů v těle. Bez stínu pochybnosti je cvičení na crossových trenažérech jedním z nejúčinnějších cvičení pro zhubnout. pohyb na crossovém trenažéru se dá přirovnat k běhu s. Podle mě je velmi důležitá výhoda maximální pohodlí a bezpečnost. Během tohoto druhu cvičení je zde minimální riziko zranění.Bezpečnost je vždy důležitým faktorem. Při cvičení na Technogym Excite Wave 700i Visio nepřetěžujte své klouby, protože jsou minimalizovány dopady nohou na zem. A proto je cvičení na zařízení tohoto typu bezpečné pro seniory, obézní, i pro ty co mají problémy s kyčlemi nebo po zraněních....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Technogym Wave bruslařský trenažer Detail inzerátu ...

Vacu power 1000 s infra a Vacu powe

Cena: 32 231 ,-Kč | 17. 07. 2018
Nabídka
Stroj je kompletně chemicky vyčištěn, vadné díly jako ložiska, válce, běhoun, klínový řemen, vše je vyměněno za nové. Prodám jako balíček vhodný do dámského studia. Vacu power bežecký pás a Vacu power eliptický trenažer. Oba stroje fungují a mohu na ně dát i malou záruku. Během tréninku Vacu Power může být takový kritický faktor úspěchu, jako je intenzita podtlaku, individuálně přizpůsoben tak, aby nejlépe vyhovoval potřebám uživatele. S elektronickým systémem podtlaku a možností individuálního nastavení podtlaku je možné zvolit optimální parametry s přihlédnutím k oběma jednotlivým fázím zpracování a požadavkům uživatele, aby bylo zajištěno dosažení požadovaných výsledků....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Vacu power 1000 s infra a Vacu powe Detail inzerátu ...

Life Fitness Lifestep 9500hrt Stepp

Cena: 5 785 ,-Kč | 17. 07. 2018
Nabídka
Uvádíme ceny bez DPH jen pro plátce DPH. Možnost první platby 60% a dál na splátky. Dopravu zajišťuje spol. Toptrans po objednávce vám ji dopočítáme. Záruku na stroj drží Fitness pohotovost. Jeden z nejtrvanlivějších, těžkých schodišťů. Najdete je v největších fitness centrech a školicích centrech po celém světě. Vylepšené programování a jediný digitální systém sledování tepové frekvence v průmyslu činí tento plně vybavený schodišťový lezec nejlepší volbou, pokud hledáte špičkové umělce.
Tento krokový krok má závislé kroky, což znamená, že když jeden krok klesne, druhý nastane a naopak. Life Fitness má v této kategorii první prodejní krok. Mají osvědčené cvičební programy a trénink zóny srdečního tepu, aby vás automaticky udrželi v optimální zóně tepové frekvence. Je také vybaven režimem Horolezectví & Pace a umožňuje přepínat mezi nimi. Lifepulse ruční senzory umožňují uživateli kontrolovat srdeční frekvenci v každém okamžiku během tréninku.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Life Fitness Lifestep 9500hrt Stepp Detail inzerátu ...

Vibrostation traning plate

Cena: 2 479 ,-Kč | 17. 07. 2018
Nabídka
Stroj je na náhradní díly motor vše OK jen řídící jednotka nejde. Vibrostation funguje na principu vytváření vibrací, které jsou přenášeny do těla. Tento proces vyvolává v trénovaném svalu myotatický neboli napínací reflex. Svaly se samovolně stahují 30-45 krát za vteřinu v závislosti na zvoleném nastavení.
Jedním z příkladů napínacího reflexu je reflex, který zkoumá lékař, když klepe kladívkem pod koleno pacienta. Stehenní sval se napne zcela samovolně.
Pomocí vibrací se procvičí téměř 100 % svalů v těle, na rozdíl od konvenčních tréninkových metod, které dosahují pouze 40 až 55 %. Cvičení vyžaduje jen velmi malou námahu a nevyvolává u uživatele pocení, což z něj činí ideální trénink, který vám umožní věnovat se své běžné činnosti s minimálními komplikacemi.
Cvičení na Vibrostation odpovídá 1 hodině cvičení v tělocvičně a díky jeho pomoci spálíte až 350 kalorií.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Vibrostation traning plate Detail inzerátu ...

Cross trainer life fitness 93x

Cena: 32 231 ,-Kč | 17. 07. 2018
Nabídka
Uvádíme ceny bez DPH jen pro plátce DPH. Možnost první platby 60% a dál na splátky. Dopravu zajišťuje spol. Toptrans po objednávce vám ji dopočítáme. Záruku na stroj drží Fitness pohotovost. DODÁVÁME DO 21 DNÍ. Rozšířená záruka - se servisní smlouvou až 2 roky. Cross trainer life fitness 93x je jedním z nejhladších a nejkomfortnějších kardiovaskulárních strojů na celém těle. Tyto eliptické crosstrainers obsahují nejkomplexnější řadu možností kardio tréninku. Biomechanika založená na výzkumu Life Fitness vytváří maximální pohodlí a výsledky pro uživatele.
Připraveno k použití po dobu 15 hodin denně, je tento stroj ideální pro fitness centra. Life Fitness 93x je základní verze 95x. I když dostanete méně programů s Life Fitness 90x, získáte stále stejný stabilní, hladký trénink, který byste dostali s 95x.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Cross trainer life fitness 93x Detail inzerátu ...

Star Trac 5600 Pro Komerční běžecký

Cena: 33 345 ,-Kč | 17. 07. 2018
Nabídka
Uvádíme ceny bez DPH jen pro plátce DPH. Možnost první platby 60% a dál na splátky. Dopravu zajišťuje spol. Toptrans po objednávce vám ji dopočítáme. Záruku na stroj drží Fitness pohotovost. DODÁVÁME DO 21 DNÍ. Rozšířená záruka - se servisní smlouvou až 2 roky. Křivky a přesvědčivé, moderní vyhlížející Star Trac 5600 Pro Běžecký nabízí celou řadu uživatelsky přívětivých funkcí, které vám učiní váš čas na běhu zábavnějším. Je skvělé, kdekoliv, takže si můžete cvičení kdykoliv, vždy. Existují z čeho vybírat, které zahrnují fitness test a dynamickou kontrolu srdeční frekvence až 6 programů. Pro Star Trac Pro běžecký pás má výkonný 3HP motor s velkým točivým momentem! To může být náročné na používání a je skvělým doplňkem každého domácího posilovny nebo komerčního fitness centra....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Star Trac 5600 Pro Komerční běžecký Detail inzerátu ...
1 2 3 4 5.../ 5
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace