Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Karel Neoral

Jméno a příjmení  |  Karel Neoral

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Olomoucký
Okres  |  Prostějov

Telefon  |  +420776269981
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12.../ 112

Výpis inzerátů

Chilli fluorescent purple-semena

Cena: 20 ,-Kč | 29. 10. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena Chilli fluorescent purple
Chilli fluorescent purple (Capsicum annuum) pocházející z Ameriky jsou výborné papriky, které se používají jak čerstvé do omáček a salátů, tak i sušené a naložené. Jejich pálivost je 30 000 - 50 000 SHU. Hlavní využití Chilli fluorescent purple je ke konzumaci, ale rostlina je i velmi dekorativní, má fialové květy a výrazné fialové papričky, které se v plné zralosti mění na tmavě červenou. Rostlinu je možno díky jejímu menšímu vzrůstu pěstovat i v nádobě. Balení obsahuje 10 semen za 20,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Chilli fluorescent purple-semena Detail inzerátu ...

Kaktus Carnegiea gigantea-semena

Cena: 20 ,-Kč | 22. 10. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji Kaktus Carnegiea gigantea
Carnegiea gigantea je nejkrásnější , „stromový“ druh kaktusu, který se ve volné přírodě vyskytuje hlavně v Sonorské poušti. Nejvyšší zdokumentovaný jedinec tohoto kaktusu byl se svou výškou 23,8 m nejvyšším kaktusem na světě. Přibližně od jedné třetiny výšky hlavního stonku se rozvětvují boční větve, které napřed rostou vodorovně a později se stáčejí nahoru, proto tento kaktus tvoří typický „symbol pouště“ vyskytující se v mnoha westernech. Poskytuje jedlé červené plody. V našich podmínkách jej pěstujeme v bytě na slunečném místě, nebo ve skleníku.
Balení obsahuje 10 semen za 20,- Kč.
Semena – Neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Kaktus Carnegiea gigantea-semena Detail inzerátu ...

Paprika California Wonder -semena

Cena: 20 ,-Kč | 22. 10. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena Paprika California Wonder
Pepper California Wonder (Capsicum annuum) pocházející z USA poskytuje vysoké výnosy červeně zbarvených plodů se svěží, jemnou a příjemně sladkou příchutí, které jsou odolné proti viru tabákové mozaiky. Plody jsou vhodné k přímému konzumu, na přízdobu pokrmů, do zeleninových salátů, ale i k tepelnému zpracování.
Balení obsahuje 30 semen za 20,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Paprika California Wonder -semena Detail inzerátu ...

Chilli Gold Cayenne Pepper-semena

Cena: 25 ,-Kč | 22. 10. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena Chilli Gold Cayenne Pepper
Chilli Cayenne Pepper Gold pochází původně z USA. Je to jedna z odrůd chilli Cayane Pepper. Tato odrůda je však o něco větší, pálivější, zajímavější a velmi výnosná. Oproti jiným druhům, které jsou vrásčité je jejich povrch hladký. Jejich pálivost se pohybuje mezi 50 000 až 80 000 SHU. Používají se jak čerstvé tak i sušené jako dochucovadlo pokrmů, zvláště omáček. Vhodné jsou i na nakládání a zamrazování.
Balení obsahuje 10 semen za 25,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Chilli Gold Cayenne Pepper-semena Detail inzerátu ...

Phoenix theophrasti - sazenice

Cena: 19 ,-Kč | 22. 10. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji sazenice Phoenix theophrasti
Phoenix theophrasti je jednou ze tří palem pocházejících z Evropy. Roste přirozeně na ostrově Kréta v jižním Řecku a v jihozápadním Turecku. Patří mezi ohrožené druhy. Tato datlová palma má obvykle více tenkých odnoží a dorůstá až do výšky 15 m. Modrozelené zpeřené, zpočátku vzpřímené, později vodorovné i převislé listy, vytváří husté chocholy. Dorůstají délky 2 – 3 m s žlutavými trny na řapících. Uschlé listy neopadávají i několik let. Květy rostou v latách a jsou oboupohlavní. Plodem je oválná žlutohnědá peckovice o délce 1,5 cm a průměru 1 cm a obsahuje jedno velké semeno. Datlové plody jsou sice jedlé, ale dužina je příliš tenká a tak nemá žádný zemědělský význam.
Balení obsahuje 1 ks sazenice za 19,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Phoenix theophrasti - sazenice Detail inzerátu ...

Rajče Akron F1 - semena

Cena: 25 ,-Kč | 22. 10. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena Rajče Akron F1
Rajče Akron F1 je tyčková, poloraná, LSL odrůda rajčat vyšlechtěná v České republice, hodící se pro pěstování ve sklenících a foliovnících, v teplejších oblastech i pro venkovní pěstování. Rostlina má zelené listy se žlutými kvítky. Plody jsou kulovité, pevné a hladké, bez žebrování a rostou na vijanu po 8 – 11 kusech. Rajče je chutné, hodící se do salátů, sendvičů, ale i k tepelnému zpracování. Je velmi vhodné ke skladování, odolné proti praskání i proti chorobám. V roce 2013 získala tato odrůda ocenění za nejvyšší výnosnost od Londýnské Královské zahradnické společnosti (RHS). Balení obsahuje 20 semen za 25,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Rajče Akron F1 - semena Detail inzerátu ...

Trachycarpus fortunei, sazenice

Cena: 20 ,-Kč | 16. 10. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji sazenice palmy Trachycarpus Fortunei:
Palma trachycarpus fortunei je mrazuvzdorná až do – 20°C. V našich podmínkách svojí mrazuvzdorností je předurčena pro přímou zahradní výsadbu. Pyšní se velkými, leskle zelenými listy s téměř okrouhlou čepelí. Řapíky dosahují délky cca 40 – 90 cm. 
Kmen této palmy je pokryt četnými dlouhými vlákny, které se svým vzhledem podobají konopí (od toho palma konopná). Je ze všech venkovních mrazuvzdorných palem druhá nejodolnější, snáší teploty až do – 20°C. Tyto palmy jsou velmi nenáročné, v nádobách díky omezenému prostoru dosahují menší velikosti v závislosti na velikosti nádoby. Volně vysazené při optimálních podmínkách až 15 metrů. Sazenice 1-2 první  listy je za 20,- Kč.
Semena – neoseeds...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Trachycarpus fortunei, sazenice Detail inzerátu ...

Lycium chinese - semena

Cena: 20 ,-Kč | 16. 10. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena Lycium chinese:
Lycium chinese "Kustovnice Čínská" pochází z Asie a v našich podmínkách je plně mrazuvzdorná. Patří mezi lilkovité rostliny. Květy jsou oboupohlavní, je samosprašná. Kustovnice je poměrně vzrůstný, opadavý, trnitý keř, který dorůstá 1-2,5 m, tvoří dlouhé převislé (měkčí) větve. Tento keř můžete pěstovat s jedním kmenem jako menší stromek dorůstající maximálně výšky 2,5-3 m vysoký.Ballení obsahuje 40 semen za 20,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Lycium chinese - semena Detail inzerátu ...

Adenium Aeksiam - semena

Cena: 35 ,-Kč | 16. 10. 2020
Nabídka

Nabízíme k prodeji více než 45 druhů semen Adenium :
Adenium Obesum „pouštní růže“ je nádherná sukulentní rostlina. Pro své bohaté květenství je nazývána pouštní růží, v přírodě rostoucí jako keře nebo stromky se ztloustlým kmenem někdy bizardních tvarů částečně ukrytým pod zemí. U nás je pěstována jako velice dekorativní exotická pokojová rostlina vhodná zvláště pro tvorbu kvetoucí sukulentní bonsaje a nenáročná na pěstování. Je teplomilná a dobře snáší suchý vzduch, proto je vhodná i do ústředně vytápěných interiérů.
Květy adénií se vyskytují ve velké paletě nádherných jasných barev.Sada obsahuje 5 semen za 35,- Kč.
Semena – neoseeds...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Adenium Aeksiam - semena Detail inzerátu ...

Chilli Rocoto red - semena

Cena: 35 ,-Kč | 16. 10. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena chilli paprik Rocoto  Red:
Chilli Rocoto Red je paprička pocházející původně z Mexika, vyznačující se plody s velmi masivní šťavnatou dužinou s ovocnou příchutí jablka a střední pálivostí 50 000 – 100 000 SHU. Papričky jsou vhodné jako přísada do teplých i studených pikantních pokrmů a na nakládání. Bohatší chuť chilli je zdůrazněna v suchém stavu, takže je ideální i na sušení.  Sada obsahuje 10 semen za 35,- Kč.
Semena – neoseeds

...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Chilli Rocoto red - semena Detail inzerátu ...

Rajče Bejbíno - semena

Cena: 23 ,-Kč | 16. 10. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena rajčat Bejbino F1:
Rajče Bejbino F1 hybrid  – tato odrůda rajčete je tyčková (indeterminantní), velmi raná, rychle rostoucí a úrodná odrůda, vyznačující se menšími, pevnými plody vynikající chuti, vhodnými ke skladování. Rajčata jsou díky své mimořádné chuti vhodná zvláště k přímé konzumaci, do salátů a na studené mísy. Nejvíce jejich chuť ocení děti. Rajče Bejbíno je řazeno mezi absolutně špičkové odrůdy rajčat na našem trhu, z vlastní zkušenosti to mohu potvrdit. Sada obsahuje 20 semen za 23,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Rajče Bejbíno - semena Detail inzerátu ...

Rajče Red Star - semena

Cena: 14 ,-Kč | 16. 10. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena rajčat Red Star:
Rajče (Lycopersicon esculentum Mill) Red Star je cherry odrůda se zajímavým atraktivním tvarem plodů, které se podobají tureckému turbanu. Název Red Star „Červená hvězda“ získaly svým jedinečným tvarem hvězdy při řezu na plátky. Je to odrůda rajčat s plody sladké chuti a dlouhou trvanlivostí. Doba zrání plodu je 80 dní. Rajčata lze využít jak ve studené kuchyni, především jako přízdoba pokrmů, tak i k tepelnému zpracování.Sada obsahuje 10 semen za 14,- Kč.
Semena – neoseeds...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Rajče Red Star - semena Detail inzerátu ...

Cycas Zamia Furfuracea-nakl.semena

Cena: 27 ,-Kč | 15. 10. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Cycas Zamia Furfuracea:
Cykas Zamia Furfuracea neboli „Keják otrubnatý“ je nenáročná dekorativní krásná rostlina s velice tuhými a lesklými listy, původně pocházející z jihovýchodu mexického státu Veracruz. Rostlina má krátký, někdy i podzemní kmen, z jehož středu vyrůstají 50 – 150 cm dlouhé listy při čemž každý je tvořen 6 – 12 páry velmi pevných drsných lístků. Cykasy se na první pohled podobají podsaditým palmám, se kterými však nemají nic společného. Jako nahosemenné mají blíže k jehličnanům. Podobně jako jehličnany vytvářejí šištice, které jsou největší v rostlinné říši. Díky atraktivnímu vzhledu a vzácnosti se cykasy staly i předmětem zájmu sběratelů.Balení obsahuje 2 naklíčená semena za 27,- Kč, v nabídce i 20 nakl.semen za zvýdněnou cenu 182,- Kč a 50 nakl. Semen za 319,- Kč.
Semena - neoseeds...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Cycas Zamia Furfuracea-nakl.semena Detail inzerátu ...

Dypsis Baronii - naklíčená semena

Cena: 23 ,-Kč | 15. 10. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Dypsis baronii:
Dypsis baronii je palma nacházející se na Madagaskaru ve vlhkých horských lesích, bambusových lesích, v nadmořské výšce 850 – 1500 m. Květenství vyrůstá mezi listy nebo pod nimi, na načervenalé stopce dlouhé 25 – 60 cm, je latovitě větvené do 2 řádů, samotné květy jsou jednopohlavní, na jeden samičí dva samčí. Plody jsou elipsoidní, 1 – 2 cm dlouhé, žluté až červené peckovice se semeny.
Tato palma je poměrně nenáročná, v našich podmínkách ji můžeme pěstovat celoročně v bytech či vytápěných zimních zahradách. Balení obsahuje 1 naklíčené semeno za 23,- Kč.
Semena - neoseeds
 
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Dypsis Baronii - naklíčená semena Detail inzerátu ...

Adenium Amazoning thailand, semena

Cena: 35 ,-Kč | 15. 10. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji více než 45 druhů semen Adenium :
Adenium Obesum „pouštní růže“ je nádherná sukulentní rostlina. Pro své bohaté květenství je nazývána pouštní růží, v přírodě rostoucí jako keře nebo stromky se ztloustlým kmenem někdy bizardních tvarů částečně ukrytým pod zemí. U nás je pěstována jako velice dekorativní exotická pokojová rostlina vhodná zvláště pro tvorbu kvetoucí sukulentní bonsaje a nenáročná na pěstování. Je teplomilná a dobře snáší suchý vzduch, proto je vhodná i do ústředně vytápěných interiérů.
Květy adénií se vyskytují ve velké paletě nádherných jasných barev.Sada obsahuje 5 semen za 35,- Kč.
Semena – neoseeds...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Adenium Amazoning thailand, semena Detail inzerátu ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12.../ 112
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace